Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Jemný pánský náhrdelník MINAS T./granáty

Luxusní pánský náhrdelník s kuličkami drahokamu granátu, komponovaný tak, aby se dal nosit ve všední den, ale i při slavnostních  a vyjímečných událostech...

Tento jemný a decentní náhrdelník tvoří drobné dřevěné lakované válečky 3x4 mm, kovové a skleněné korálky. V přední části náhrdelníku jsou navlečené malé kuličky pravého granátu -  5 ks (pozn.: od spolehlivého dodavatele). Převládající barva je tmavá hnědočervená.

Obvod kolem dokola, včetně zapínání, je 45 cm. Náhrdelník volně lemuje krk. Navlečeno na pružném vláknu (lykra). Aby nebylo nutné vlákno extrémně natahovat, je náhrdelník zakončený magnetickým zapínáním z bižuterního kovu, s kvalitní povrchovou galvanizací. Magnety jsou dostatečně pevně spojené, nemusíte se obávat ztráty náhrdelníku. Magnet může působit i trošku léčivě (podporuje krevní oběh, uvolňuje bolesti). - Na přání zhotovím tento náhrdelník s jiným obvodem za stejnou cenu. Celkovou délku obvodu napište při objednávání do poznámky pro prodejce.

Pozn.: Dřevěné, ale i kovové korálky, jsou pečlivě ručně začištěny, zbaveny otřepů a třísek, vyhlazeny, dírky vyhlazené pomocnými nástroji. Výrobek neškrábe, je velmi lehký a hodí se pro muže všech věkových kategorií. Cena se odvíjí také od velkého podílu jemné ruční práce.

 Pozor na vodu! Dřevěné korálky by mohly po pravidelném namáčení později, při vysychání, popraskat.

Kupujete originální registr. autorský design, v „pánské“ papírové dárkové krabičce. Cena krabičky je zahrnuta v poštovném a balném.

Další pánské dřevěné náhrdelníky, s podobným designem, jsou ZDE

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Materiál:
sklo
,
bižuterní kov
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.11.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 9073012
Vloženo: 25.11.2017
Menu
--