Domů Prodané zboží prodejce dobrá trefa Jsem boží, modrá verze

Dejte o sobě vědět!

Příjemná, měkká, lehká cedulka na karabině.

K připnutí kamkoli - na batoh, kliku, opasek, nástěnku, na stěnu, ke klíčům...

Můj vlastní nápad napříč technikami. Několikahodinová ruční práce od začátku do konce.

Nápis v černobílé kombinaci jsem vlastnoručně vyrobila ze smršťovací fólie: nakreslila, napsala, (samozřejmě mnohem větší a zrcadlově obrácené), odírkovala, upekla, vylisovala, několikrát natřela průhledným a bílým akrylovým lakem. Kresba je tedy na rubu.

Nápis jsem ozdobným stehem přišila dvojitou perlovkou k filcu. Spodní vrstva filcu (ta šedá) je 5 mm silná, takže cedulka drží tvar. Doplnila jsem naketlovanými flitry a připevnila na řetízek s karabinou a přívěskem tygra. V případě potřeby lze řetízek s karabinou lehce sundat.

Nepoužila jsem žádný lak ani lepidlo na fujtajblové bázi; laky jsou akrylové, tedy vodou ředitelné. Vrstvy filcu jsou kromě přišití a nýtkování drobně fixovány tavnou pistolí.

Materiál: plast, filc, kov, perlovka, flitry. Pomocný materiál: akrylové laky, plastová tavenina, fixy. Šedý filc je polyesterový.

Rozměry: celá natažená vč. řetízku s karabinkou 18 cm, samotná cedulka má 9,5 x 4,4 cm, výška písmen 5 mm; karabinka 35 x 13 mm, tygr cca 33 x 20 mm. Šedý filc má tloušťku 5 mm.

Na přání mohu cedulku vytvořit s tenkými filcy v jiných barvách nebo v jiné barvě kovových částí. Stejný nápis můžu udělat v jiném provedení, např. brož, přívěsek, visačka...

V nabídce mám tuhle cedulku i v jiných variantách a spoustu dalších cedulek. Tady.

O mé tvorbě ze smršťovací fólie čtěte zde.

Všechny cedulky tady!

A takhle cedulky vznikají:

Nápisy s větším písmem jsem právě dokreslila a čekají na vypálení. Až je vytáhnu z trouby, budou několikrát menší, jako vidíte na nápise Užívej si života.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: dobrá trefa
Katalogové č.: 7547664
Vloženo: 25.6.2016
Menu
--