Domů Prodané zboží prodejce Magifešn Jsem víla, vole! (Šípková)

Originální bavlněné mini šaty z kvalitního materiálu.

Každý kousek je originál a celá výroba (návrh střihu, ušití, design motivu, tisk) je provedena v České republice. Šaty jsou opatřeny poutky po stranách pro možnost stažení v pase páskem. Pásek ze 100% bavlny přikládáme jako součást balení.

Šaty jsou s neotřelým designem z naší vílí kolekce. Něžný věneček z růží, šípků a lístků je doplněn uvnitř kruhu vtipným nápisem "Jsem víla, vole!".

J

Jelikož se jedná z velké o ruční práci, je každý kousek originál a fotka je do jisté míry ilustrační :). Potisk nepraská a na světlém podkladě není znatelná vrstva v místě obrázku. Obrázek se stává "součástí tkaniny" díky koncentrovaným pigmentům. 

 

Podrobnosti k materiálu a střihu:

Projmuté šaty áčkového střihu mají rovný výstřih s průkrčníkem z úzkého lemu. Originální střih s delšími rukávy , šaty jsou pohodlné k teniskám a zároveň působí seriózně s lodičkami. Délka přibližně do půlky stehen se dá jednoduše doplnit v chladnějších měsících o silonky nebo úzké kalhoty. Silikonová úprava zajišťuje měkký a splývavý omak.

  • Gramáž:180 g/m2.
  • Specifikace: 100 % bavlna (šedá žíhaná - složení 85 % bavlna, 15 % viskóza), finální silikonová úprava, Single Jersey.
  • Velikosti: UNI 1 (univerzální velikost padnoucí postavě vel. XS, S, M a L).
  • Pásek: 100% bavlněná kroucená šňůra.

Perte šaty vždy naruby (nejlépe na 30°C, maximálně na 40°C).
Vyhněte se: bělidlům, aviváži a dalším chemickým přípravkům.
Žehlete motiv naruby.

❤ Šaty jsou kompletně vyrobené v České republice. ❤

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
M
,
univerzální
Styl:
městský
,
extravagantní
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.9.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magifešn
Katalogové č.: 9820096
Vloženo: 25.8.2018
Menu
--