Domů Prodané zboží prodejce Magical beads Kámen Atlantidy - LARIMAR HEISHI*KORÁL*GOLD FILLED obvod zápěstí 18 cm

Náramek je vyroben z heishi (disků) pravého larimaru z Dominikánské republiky a červeného korálu, doplněny korálky gold filled.

Larimar - kámen Atlantidy, kámen delfínů a bohů.

Larimar je uznáván léčiteli jako velmi silný a užitečný kámen. O larimaru se udává, že vnáší světlo do duše . Larimar stimuluje čakry srdce a hrdla, čakru třetího oka a korunní čakru, usnadňuje nalézt v sobě vnitřní moudrost. Larimar vyzařuje silnou energii. Larimar se doporučuje se pro lidi, kteří jsou ve stresu. 
Díky spojení s dávnou Atlantidou larimar je průvodcem naší duše na cestě životem.Larimar pomáhá spojit se se světem andělů.


Umístění kamenu larimaru v domácnosti či pracovním prostředí zajistí příjemnou a klidnou atmosféru. Nejlepší je však použít larimar jako šperk.

Pozor na podvodníky !

Imitace larimaru

Pravý larimar

Korály se vyskytují v nejrůznějších barvách, ale nejznámější a nejužívanější jsou v barvě červené, růžové a bílé.

Jsou považovány za nejsilnější ochranný kámen. Očišťují nás od zatěžujících a temných myšlenek, negativních představ a pocitů. Povzbuzují v nás pozitivní myšlení a cítění, zachovávání duševního řádu a čistoty. V barvě červené jsou symbolem lásky, oddanosti a pokory, soucitu a sounáležitosti s celkem. Je symbolem mateřství.

Gold-filled materiál se skládá z vrstvy zlata (typicky tvoří minimálně 5% celkové hmotnosti šperku), která je mechanicky - plátováním spojena s nosným kovem, kterým může být stříbro, nebo obecný kov.  Kvalitní "goldfilled" komponenty vypadají jako zlato a i při denním nošení mohou vydžet několik let, než se vrstva ošoupe na nosný kov. Vrstva zlata u takto pozlacených šperků je 5-10 krát silnější, než u běžného pozlacování a 15-25 krát silnější, než u galvanizace.

Larimar 2x3 mm, korál 6 mm.

Navlečeno na elastomeru Beadalon.

Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
korál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.3.2024
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magical beads
Katalogové č.: 14278733
Vloženo: 15.10.2023
Menu
--