Domů Prodané zboží prodejce bludice Keramická pec s kočičkou-cihlová,16cm

Svícen,aromalampa,výborná na zdobení vajíček voskovou batikou-stačí trocha vosku do hrnce,pod ním zapálit svíčku a skleněným špendlíkem zapíchnutým do tužky nebo špejle namáčíme a nanášíme vosk na uvařená a osušená vajíčka.Uhláček poslouží na odložení nástroje.

Tato je zvětšená na cca 11cm samotná pec,16cm s plotýnku a hrncema.

Máme vyzkoušeno spoustu roků,tak si dovolím nabídnout i Vám.Vzadu je dostatečný otvor i na větší svíčku v kalíšku,je tam rantlík,aby svíčka nevyjela.Plotýnka je sundávací,dá se vyměnit,pokud třeba používáte barevné vosky,nabo jako moje holky barvíte část vosku ještě voskovkama.Plotýnka má taky rantlík,aby se nesklouzla dolů.nabízím i samotné plotýnky s jedním,dvěma nebo třemi hrnci,na výměnu,pokud chcete používat krom zdobení i jako aromalampu.Plotýnku si hned při objednání můžete vybrat,pokud bude požadovaná k dispozici.

A ještě další typ,od mých kamarádek,které ode mě pícky mají.Do hrnce trochu čokolády,do uhláčku kandované ovoce,rozpálíme,napichujem,namáčíme....

Dělám i v béžové barvě.

Posílám bytelně a poštovzdorně zabalené,pokud byste chtěli poslat křehce,napište to,prosím,při objednávce-musím přičíst 20,-na poštovném.V Hradci králové předám ráda osobně,zařídím převoz do Brna k vyzvednutí v areálu Sv.Anna-tak jednou za 14 dní

Barvy:
prodejní cena
222 Kč
Prodáno 12.2.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: bludice
Katalogové č.: 7121708
Vloženo: 11.2.2016
Menu
--