Domů Prodané zboží prodejce Libuschka Klíčenka neboli poutko

Primárně klíčenka, sekundárně poutko na cokoliv, fantazii se meze nekladou. Připněte si cokoliv kamkoliv. Klíčenka je lehká, nezabírá moc prostoru a klíče se díky ní dobře hledají v kabelce. U nás se klíčenky osvědčily jako dárek pro každého, vždy udělaly velkou radost.

Klíčenka z kvalitní bavlny podlepené dvěma vrstvami vlizelínu, na konci karabinka z tmavého niklu. Šířka klíčenek je cca 2- 2,5 cm, délka 15 - 18 cm bez karabinky, 19-22 cm vč. karabinky.

Postupně budu vkládám další barvy, spousta dalších je aktuálně v šicím procesu. Prosím, mějte na paměti, že u velkých či nepravidelných vzorů se může klíčenka lehce lišit od té, která je na fotografii, protože ač ze stejné látky, záleží na tom, z jaké části se zrovna střihne.

Máte-li zájem o jinou barvu a vyberete-li si nějakou látku, kterou používám např. na čelenkách či páscích, bez obav mě kontaktujte. Budu-li mít ještě materiál, není problém ji ušít.

Barvy:
Styl:
městský
,
sportovní
prodejní cena
49 Kč
Prodáno 28.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Libuschka
Katalogové č.: 3252715
Vloženo: 17.11.2012
Menu
--