Domů Prodané zboží prodejce LeGri Knižní loutkové divadlo - Hrajeme si pohádku :o)

K naší velké radosti bylo divadýlko oceněno odbornou porotou jako "Správná hračka" r. 2013 :o)

Milí milovníci loutkových divadel,

račte nakouknouti do nového knižního loutkového divadla. Dětičky a dospěláci si mohou společně prohlédnout a přečíst přiloženou pohádku a zrovinka si ji zkusit zahrát :o) A když zazvoní zvonec a pohádky je konec, vše se zase pěkně poskládá a uloží do jedné "knížky".

Divadélko obsahuje rozkládací knižní loutkové divadlo, 4 dřevěné loutky (výška včetně vodícího drátu je 18-20 cm), pohádku O perníkové chaloupce obsahující 4 scény/kulisy. Celé je to po složení veliké 34 x 26 cm.

Po vyjmutí z pevného papírového bílého přebalu s titulním obrázkem můžete rozevřít lepenkové divadélko, které se na bocích zpevní a zafixuje bočnicemi. Před Vámi se objeví knížka v kroužkové vazbě a z pevné lepenky - lze ji vyjmout a prolistovat, přečíst, prohlédnout... Pod knížkou se v úložném prostoru ukrývají 4 loutky a právě zmíněné bočnice :o) Po přečtení pohádky lze nechat knížku otevřenou na stránkách s kulisami a vložit ji do divadélka ... a už můžete začít hrát. Loutky parádně stojí i samy, lze je jinak vodit za vodící drátek.

Tato úvodní sada obsahuje pohádku O perníkové chaloupce a loutky k ní. Postupně doplňíme o pohádky O Smolíčkovi, O Červené Karkulce a O Budulínkovi, do budnoucna věřím i o další :o) K doplňkovým pohádkám bude možné zdarma stáhnout, vytisknout, vybarvit si a slepit papírové loutečky nebo podle zájmu doplním i dřevěné.

Tak príma zábavu a hru :o)

Barvy:
prodejní cena
729 Kč
Prodáno 12.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LeGri
Katalogové č.: 4610389
Vloženo: 9.12.2013
Menu
--