Domů Prodané zboží prodejce Mydlárna Nostalgie Koupelová sůl s meduňkou

Mořská sůl, himalajská sůl, meruňkový olej, esenciální olej meduňka indicum, meduňka lékařská

Mořská sůl má příznivé účinky na pokožku, je ideální k odbourání stresu, svalových bolestí a napětí. Zanechává pokožku vláčnou, hydratovanou  a hebkou. Směs soli a stopových prvků pomáhá při řešení kožních problémů.

Himalájská sůl přináší pocit uvolnění, dodává energii prostřednictvím minerálů a přispívá k udržení přirozené vlhkosti kůže. Himalájská sůl napomáhá nervovému systému, uvolňuje stres a dodává tělu potřebný vápník, hořčík, bromidy a řadu dalších minerálů. Koupel v himalájské soli se doporučuje při obtížích s kůží, detoxikuje a posiluje imunitu pokožky. 

Meruňkový olej regeneruje, jevhodný pro ošetření suché a citlivé pokožky.

Esenciální olej meduňka indicum (levnější alternativa meduňky lékařské) má uklidňující, antidepresivní, antibakteriální účinky, optimalizuje funkce pokožky, používá se na problematickou pleť se sklony k akné i na suchou pokožku, příznivě působí na ekzémy a lupénku.

Meduňka lékařská umocňuje účinky esenciálního oleje.

Ingredients:

Maris Sal (Sea Salt), Maris Sal (Himalayan Pink Bath Salt), Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Citronellol, Geraniol, D-Limonene, Melissa Officinalis Leaf/Stem

Hmotnost: 200 g

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
soli
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.1.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mydlárna Nostalgie
Katalogové č.: 5774373
Vloženo: 25.11.2014
Menu
--