Domů Prodané zboží prodejce Arthela Kousek dávnověku - trilobit, jantar, granát

Velký trilobit z lokality Jince v ČR, stáří Kambrium, jsem spojila s pěkným přírodním jantarem z Litvy s trochou prehistorického "smetí" a doplnila kuličkami granátu. Šperk je vytvořen metodou měkkého pájení z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a z pocínovaného měděného drátu. Rozměry má 3,5x3,5 cm, zavěšen je na řetízku o délce 50 cm, návlekový materiál i jeho délku je možné změnit podle vašeho přání. Dodávám v dárkové krabičce.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním prostředkem. Po delším užívání ho doporučuji očistit, například omýt odmašťovacím prostředkem (jar), a oživit antioxidačním nebo v kuchyni běžně dostupným olejíčkem.

Dočetla jsem se: Trilobiti patří mezi typické prvohorní živočichy, představují vymřelý podkmen členovců. Objevili se přibližně před 550 mil. lety. Jednalo se o vodní živočichy, jejichž článkované tělo bylo pokryto pancířem. 

Jantar je zkamenělá pryskyřice prastarých jehličnanů. Původně byl používán jako amulet ochraňující proti zlu. Připomíná nám slunce a jeho energii, dodává teplo a klid duše.
Podle znamení zvěrokruhu patří zejména Lvu, Blížencům a Panně. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
cín
,
drát
,
pryskyřice
Minerály a ostatní:
jantar
,
granát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.11.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Arthela
Katalogové č.: 12897708
Vloženo: 4.11.2021
Menu
--