Domů Prodané zboží prodejce kakafuna Krémovohnědý déšť - souprava na přání

Zde naleznete další barevné varianty tohoto náhrdelníku.

Souprava se skládá z náhrdelníku, náramku a náušnic.

Náhrdelník z bižuterního lanka stříbrné barvy, s krémovými voskovanými kapkami na předních koncích, středový motiv je tvořený z dvou stříbrných tyček a voskovaných perliček krémové a světle hnědé barvy.

Obvod náhrdelníku je 46 cm. Rozměr středového motivu je 6 x 3,5 cm.

Zapínání je na karabinku a kroužek.

Použité kovové komponenty jsou z obecného kovu a stříbrné barvy.

Jednoduché krátké náušnice jsou tvořeny dvěmi "ocásky" z bižuterního lanka stříbrné barvy, které jsou zakončeny krémovou voskovanou kapkou. V horní části je umístěna světle hnědá voskovaná perlička. 

Zapínání je na otevřený afroháček z chirurgické oceli (hypoalergické) - plastovou zarážku proti ztrátě dodávám automaticky s náušnicemi.  

Délka náušnic včetně zapínání je 5,7 cm.

Náramek - krémové a světle hnědé voskované perličky jsou navlečeny na čtyřech řadách paměťového drátku (= i přes velké roztažení se náramek vrátí do původního tvaru).

Průměr náramku je 6 cm (běžná velikost). Na ruku se nasazuje velmi jednoduchým namotáváním, nikoliv přes zápěstí - ovšem ten, kdo má drobné zápěstí ho bez problému přetáhne.

Tento typ náramku se velmi příjemně nosí - vřele doporučuji všem, kteří pracují v kanceláři, protože tento náramek Vás "neobtěžuje" tlačením či překážením při práci s myší (ověřeno mými místními zákaznicemi a také mnou samotnou).

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
skleněné korálky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.1.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kakafuna
Katalogové č.: 9215752
Vloženo: 21.1.2018
Menu
--