Domů Prodané zboží prodejce šanta Krmítko srub

Ručně vytvářené krmítko určené pro připevnění na parapet, má kryté tři strany a na čtvrté straně je otvor pro pohodlnější čištění, krmení a pozorování ptáčků. Krmítko je vytvořeno z překládaných dřevěných hranolků. V případě umístění na místě kde hodně fouká a sněží je možné boční okénka zevnitř zakrýt průhlednou slídou.

Budka je 25cm hluboká 30cm vysoká a 35m široká. Základna srubu je 20x30cm. Na budce jsou tři okna 6x6cm, jedny dveře 7x10 a zadní otvor 11 x 11 - 23cm

Na srubu je malá "ptačí budka" pro přistávání ptáčků a na bočním okénku květináček. Střecha je sedlová s velkým sklonem a ve spodní části přizvednutá. Přední strana střechy je nižší aby voda nestékala na okno kde bude krmítko případně připevněno. Ve střeše srubu jsou trámky na které jo možné pověsit krmení např. v síťce. 
Střecha je lepená z dubových prkének, okenice jsou z ořechu a trámky jsou smrkové základnu budky tvoří buková překližka.
Na přední straně srubu je vypalovaný nápis "U ptáčků" a číslo popisné "2013". Po domluvě je možné provést jiný libovoný nápis a číslovku.

Krmítko je možné po domluvě namořit do tmavšího až tmavého odstínu, popřípadě použít barevné mořidlo. Pro zajištění dlouhé životnosti je krmítko natřené lodním lakem.

V případě zájmu o umístění krmítka do prostoru můžu zadní stranu zhotovit plnou nebo s okénky.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
starobylý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.3.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: šanta
Katalogové č.: 4520210
Vloženo: 18.11.2013
Menu
--