Domů Prodané zboží prodejce magaela Květinový čtvrťvěneček "kráska z luk"

Milé zákaznice,

jaro již začalo. Přišla jarní rovnodennost, roztál sníh, rozkvetly zahrady. Pomalu, pomaličku ... nenápadně se vkradlo do našich příbytků i do našich srdcí a naplnilo nás radostí a chutí do života. Láskou k světu kolem. Mám chuť běhat po louce, nechat si lechtat bosé nohy trávou a smát se tváří k slunci. Ve vzduchu cítit znovuzrození. Nejkrásnější roční období je zde a jak by to bylo, kdybych si z této jarní atmosféry trošku neukradla a neukryla ji v nové kolekci :)

Jaro zahřálo srdce i zkřehlou zem, rozkvetly třešně, rozkvetla louka. Jaksi více se lidé smějí. Pod stromem sedím a hledím to ticha. Na louce děva spanilá. Rty i tváře červené má jako lupeny růží, v očích má celou oblohu. Smíchem rozezvučí zvonky i louku rozesměje. Tančí s tváří ke nebi a těší se z prosté krásy života.
Štvrťvenček je vyroben z textilních květů, lístků, trávy, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.

Barvy:
Určení:
ženy
Styl:
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.8.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7401211
Vloženo: 5.5.2016
Menu
--