Domů Prodané zboží prodejce magaela Květinový náramek "sladké překvapení"

Léto se jaksi nechce rozloučit, slunce ne a ne vychladnout. No školní tašky a vřava před školou jasně říkají, že podzim je tu opět. Někde prý opět rozkvetl šeřík, ale já vím, že co chvíli ho zasype listí, co děti vybarvily temperami. Ve vinicích se třásně mění na víno, z klásků na poli už voní chleba, ovoce ze země posbírali babičce vnoučata a těší na džemík. A vy? Těšíte se na podzimní nadílku od Magaely? :)

Den sychravý a černý, nic se nedaří, duše neví se najít ... no lékem na každou bolest láska je. Měkké objetí, úsměv, což vrásku zažene zpět ... po špičkách přichází, obejme teplé tělo ... když rty dotknou se rtů a lupeny květů dopadnou na víčka, když poseptá ti sladká slova, překvapí objetím, tehdy víš, že dobře je. .. a bude, dokud tu bude s tebou ...

Náramek je vyroben z textilních kytiček, lístků, trávy, aranžérských plodů, stuhy a jiných drobností určených k aranžování.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 8011840
Vloženo: 22.11.2016
Menu
--