Domů Prodané zboží prodejce magaela Květinový náramek"verše o jezerní víle"

Už je po Vánocích, rychle opět uběhly. Světla stromků pomalu zhasínají, ale přesto stále na zem dopadají drobné vločky sněhu a mráz štípe stále silnější. Brzy je tu čas plesů a maškarních bálů, a tak si pro vás Magaela připravila mnohé výrobky, které vás doplní nejen ve speciálních příležitostech, ale i jen tak, v běžný den. Neboť víla dříme v každé z nás :)

Mezi stromy táhne se pás stříbřitého světla až tam, kde uprostřed lesa, na mýtině vystlané mechem, leskne se jezero tisíce splněných přání. Na jezeře loďka, kde zvyknou se ukrývat milenci. A když slunce zapadá za vysokou horu, když růže voní a vábí na polibky, když smaragdová hladina chvěje se pod jemným náporem větříku, tehdy bosou nohou na hladinu vkročí víla tak krásná, že básníci ani v stovkách verších nezachytí její krásu a vůni srdce omamnou... jezerní víla skrývá mnohá tajemství.

Náramek je vyroben z textilních kytiček, lístků, trávy, aranžérských plodů, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.2.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 8126921
Vloženo: 4.1.2017
Menu
--