Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Lele Busy no.442 Dušana Rapošová / ANTÓNIE

Autorkou motivu je Dušana Rapošová, přední česká grafička a malířka. Její styl je velmi charakteristický, Dušana Rapošová ráda balancuje na hraně mezi sněním, dětskou naivitou a čistou fantazií. Svůj umělecký život zasvětila malbám okatých Dušinek, které připomínají víly s rozličnými barevnými motivy krajiny, květin, zvířat nebo oblohy. Její hravé obrazy jsou plné naděje, odpuštění a pochopení.

Pořád někde lítá...nezastaví se a pusa prořízlá...Lele, ráno buď prosím tě normální a nezabouchni si zase klíče...a tak je to pořád, zmatek v dobré víře...velekupa nezbytností už zmizela v tašce...ještě úsměv...kabelku přes rameno a fičíme...;)

Taška do každé kanceláře a tak. Praktická, elegantní, do ruky i na rameno. Kamarádka, která s vámi jde do práce, i když se jí pekelně nechce.

Základní informace

Vyrobena z kvalitních čalounických koženek (v případě varianty s látkou se jedná o luxusní, pevnou bavlnu ze zahraničí, která je dobře vyztužena). V základní výbavě tašky také odnímatelný koženkový popruh, doplněný o kovové karabiny a posuvník. Efektní nýtovaná ucha uzpůsobená přesně délce přes rameno. Celokoženková varianta pravidelně prošita. Uvnitř tři nakládané kapsy a jedna kapsa na zip. Praktická karabina na klíče.

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka

Výška 31 cm
Šířka 34 cm
Hloubka 12 cm
Délka držátek 48 cm
Délka popruhu 123 cm
Vnitřní vstup 35 cm
Šíře dna 25 cm
Formát A4 Ano
Maximální nosnost 3 kg

Barvy:
Styl:
městský
,
sportovní
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
koženka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 8738472
Vloženo: 9.8.2017
Menu
--