Domů Prodané zboží prodejce atelier terej Ložní povlečení Kuba se sv. modrou

Ložní povlečení v modré barevnosti. Opakování vzoru je 88 cm, jednotlivé pruhy proužků jsou 11cm široké. Kombinováno na druhé straně s klasickou "melanží", lněnou látkou, které říkáme outmeal (ovesná kaše). Tato designová kombinace byla ušita jen jednou.
 
Velikost polštáře je 90x70cm, velikost cíchy 140x200 cm, zapínání na šitá poutka a nitěné knoflíky. Z tohoto vzoru mám pouze 2 kusy. Ihned k odběru. 

Další zájímavý vzor, který se chová také jako neutrál a můžete ho použít k dalšímu doplnění Vaší ložnice, je kupón Len proužek sv. modrá-režná, 160g/m2, š.160 cm, nebo https://www.fler.cz/zbozi/lnenitko-svetlemodre-rezno-bile-prouzky-12565857

Látka je utkaná z velmi jemného lněného vlákna, které vyrostlo ve francouzské Normandii, kde má jeho pěstování dlouhou tradici. Nealergické působení, antibakteriálnost, odolnost vůči prachu, plísním i pylům, ochrana před UV zářením, dobré propouštění vzduchu, schopost pohlcovat vlhkost a fakt, že se nemusí tak často prát, jsou vlastnosti, které ho předurčují pro ložní prádlo.

Tkanina je předsrážená. Po vyprání látku vytřepte a rovně pověste, aby nebyly žádné lomy. Po usušení budete mít tkaninu s lněným drobným 3D efektem, který je možné ponechat a nebo jej po nakropení vyžehlit.

Zajímavosti a více o údržbě https://www.fler.cz/atelier-terej#len

Doplňující, fialové nebo zelené, polštáře lze dokoupit samostatně. https://www.fler.cz/zbozi/povlak-na-polstar-ruzo-fialovy-50x70cm-13165898

Miska je od Heleny Loudové.

Eva Jandíková

Barvy:
Velikost:
140x200 cm
Styl:
romantický
Materiál - textil:
len
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.7.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier terej
Katalogové č.: 13165835
Vloženo: 19.2.2022
Menu
--