Domů Prodané zboží prodejce Valkyrie ? Mech a kapradí - wrap náramek amazonit, achát

Náramek je inspirován procházkou mokrým podzimním lesem. Vyroben ze 4mm korálků achátu, amazonitu a skleněných korálků. Vše na tmavě hnědé kůži, lze zapínat ve třech různých délkách - 93cm, 95cm, 97cm (na omotání 5x).

Wrap náramky jsou univerzální, hodí se k nošení do práce, školy nebo i navečer k šatům. Obdržíte v dárkové taštičce s inspirativním citátem. 

Amazonit je kámen, který po staletí byl posvátným kamenem pro indiánské kmeny v povodí Amazonky. Je to kámen, který dokáže tlumit a uklidňovat rozbouřené emoce i zmíňovat nervozitu a tím také napomáhá spánku (můžete jej pro tento účel také dávat pod polštář). Dále je skvělý pro sportovce, protože dodává vitalitu a energii, zmírňuje bolest a křeče.

Achát je kámen, který existuje v mnoha barvách a odstínech. Dokáže nás propojit s přírodou a návrátit k našim kořenům. Je vhodný také k posílení našeho imunitního systému. Reprezentuje živel vody a to je také pocit, který přináší - jako posezení u břehu klidného jezera. Uklidňuje rozbouřené emoce, dodává harmonii a tím také posiluje naši paměť a schopnosti učit se.

Pro více informací o léčivých kamenech, jak je používat a jak se o ně starat, mrkněte na můj článek v blogu Drahé Kameny pro Zdraví.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
kůže
Minerály a ostatní:
achát
,
skleněné korálky
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.5.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Valkyrie
Katalogové č.: 6719295
Vloženo: 11.10.2015
Menu
--