Domů Prodané zboží prodejce Tarra Dlabková Metamorfóza s Koňským Tarotem - MOTIVAČNÍ KARTY

Metamorfóza s Koňským Tarotem jsou originální autorské motivační karty s afirmacemi, které byly vytvořeny z mého putování Velkou Arkánou.

Za půl roku jsem nakreslila 22 +2 kreseb (navíc jsou Rub a Viselec verze 1), ve kterých jsou symboly z klasického tarotu Rider-Waite transformovány a přeneseny do světa koní. Vznikla tak úplně jedinečná sada, která však obsahově a významově odpovídá Velké Arkáně.

K těmto koňským obrazům jsem ještě další dva měsíce ručně psala, či spíše kreslila nápisy, čísla a motivační texty - čili afirmace, které jsou na těchto kartách místo rubu.

Vše jsme pak s grafikem zpracovaly do podoby karet a pak již následoval finální tisk, laminace, ořez a kompletace. Luxusní krabičky na míru vytvořila Kateřina Luzarová, kterou zde na fleru najdete pod profilem Papírový Ráj.

Celá cesta od první kresby až do naplněné krabičky tak trvala 10 měsíců.

 

A finálním produktem jsou tedy tyto motivační kartičky, ale i klasické vykládací karty, které si můžete objednat zde.

  

--------------------------------------------------------------------------------------

Rozměry motivačních karet jsou 9,5 x 13 cm, gramáž 300 g/m2, počet karet 23 (0 - Blázen až 21 - Svět a jedna bonusová kartička - Metamorfóza, která vznikla z první kresby Viselce a vystihuje celou tu velkou práci s tímto projektem).

Na jedné straně kartiček je kresba koně v tom kterém tématu a na straně druhé je název karty, číslo a motivační či inspirační text - afirmace.

Karty jsou matně laminovány, čímž reprodukovaná kresba získala lehce sříbřitě lesklý efekt, díky čemuž se velice podobá originální kresbe tužkou a vypadá to velice elegantně.

V krabičce je též průvodní text o tom, jak celá série vznikala a ještě jednou afirmace - tedy složený 1 list formátu A3, oboustranně potisklý. 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Původní kresby si můžete zakoupit jako profesionálně tištěné plakáty či reprodukce k zarámování. Originály kreseb nejsou na prodej.

Celou kolekci i s povídáním si můžete přehledně prohlédnout v závěrečném blogu.

Album ve fotogalerii zase pěkně mapuje celou mojí třičtvrtěroční cestu s tarotem.

Série vznikla díky zdejší akci Tvoříme s tarotem. Děkuji, Katko!

Barvy:
Velikost:
jiná
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.7.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tarra Dlabková
Katalogové č.: 5692281
Vloženo: 6.11.2014
Menu
--