Domů Prodané zboží prodejce Tvořivý ráj Minerály, korálek, avanturín červený, průměr 8 mm

Průměr 8 mm.

Cena za 1 ks

Barva: odstíny oranžové

Každý kus je originál. Může se lišit velikostí, tvarem i zabarvením. Foto je pouze ilustrační.

Rekonstuovaný minerál.

Minerálový korálek je možno použít při výrobě náhrdelníků, náramků, náušnic nebo jako dekorace.

Účinky minerálu:

Působí kladně na vše, co má souvislost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně zahrad nebo domů a účinně chrání před geopatogenními zónami. Pohlcuje elektromagnetický smog. Zvyšuje kreativitu. Pomáhá nám setrvat v srdci jiného člověka. Zmírňuje nebo zcela ruší dopad negativních situací a obrací je v jejich opak.

Podporuje vytrvalost a posiluje schopnosti, které jsou nutné k rozhodování a k řízení jiných lidí. Zajišťuje schopnost soucitu a vcítění se do mysli druhých lidí. Pomáhá při úlevě od zlosti a podráždění.

AVENTURÍN VE ZNAMENÍCH ZVĚROKRUHU: Je to vynikající kámen pro všechny BÝKY narozené ve dnech 1. až 10.5. Tento kámen je spjat také se znamením RAKA, STŘELCE, BERANA a VAH.

ČAKRY A JINÉ SVĚTY: Aventurín brání srdeční čakru před „vysáváním“ srdeční energie. Dokáže zavést člověka zpět do minulosti, kde lze nalézt kořeny současné nerovnováhy. Je silně spojený s říší dévů (nevtělené entity, které obývají přírodní útvary nebo jim vládnou, jako jsou stromy, řeky, hory).

LÉČEBNÉ VYUŽITÍ: Pomáhá proti koktavosti a těžkým neurózám (ulehčuje pochopení problémů, jež jsou v pozadí těchto poruch). Působí na štítnou žlázu, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje při migréně, blahodárně působí na oči. V podobě elixíru přináší úlevu od kožních problémů. Zdroj: romana-art.cz

Barvy:
Barevná úprava:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.6.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivý ráj
Katalogové č.: 9670442
Vloženo: 26.6.2018
Menu
--