Domů Prodané zboží prodejce Tvořivý ráj Minerály, korálek, červený tyrkys, průměr 6 mm

Průměr 6 mm.

Cena za 1 ks

Barva: červená

Materiál: barvený tyrkys

Každý kus je originál. Může se lišit velikostí, tvarem i zabarvením. Foto je pouze ilustrační. Rekonstuovaný minerál.

Minerálový korálek je možno použít při výrobě náhrdelníků, náramků, náušnic nebo jako dekorace.

Účinky minerálu:

Je to silný ochranný a očistný kámen. Patří mezi nejsilnější léčivé krystaly. Rozptyluje negativní energii, přináší pohodu ducha i těla. Je pevně spjatý se svým majitelem. Při nošení na kůži výborně harmonizuje a současně upozorní, pokud se v těle děje něco nepatřičného (mění barvu). Zbavuje nervozity, stresu, přináší citovou rovnováhu. Je výborným pomocníkem při stavech vyčerpání a depresí. Pomáhá člověku zachovávat klidnou mysl, mírní proměnlivé nálady a přináší vnitřní klid. Odtsraňuje elektromagnetický smog.

Obnovuje rovnováhu v těle a vylaďuje čakry. Rezonuje s krční čakrou. Usnadňuje projevy tvůrčích schopností. Zlepšuje komunikaci mezi hmotným a duchovním tělem a pomáhá ladit naše fyzické tělo na duchovní vibrace. Umožňuje duši, aby se znovu projevila ve své skutečné podobě. Přináší sílu do duševního života. Zahání pocity sebemučednického chování.

Zabraňuje usazování cholesterolu a vápenatých solí. Pomáhá tělo zásobovat výživnými látkami a minerály. Odstraňuje z těla přebytek kyselin. Je vhodný při léčení potíží v oblasti krku a dýchacích cest. Pomáhá při léčení revmatismu a ledvinových kamenů. Je vhodné nosit jej na kůži, vynikající je též jako elixír. Zdroj: romana-art.cz

Barvy:
Barevná úprava:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.3.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivý ráj
Katalogové č.: 9661043
Vloženo: 22.6.2018
Menu
--