Domů Prodané zboží prodejce magaela mini sponka "zimní pohádky" (černo-zlatá)

Milé zákaznice,
dílnička Magaely má pro Vás milé překvapení v podobě nové kolekce doplňků s názvem "zimní pohádky". Tak jak se k nám pomaličku blíží nejchladnější, ale zároveň nejbělejší období roku Zima, tak i dílnička Magaely usilovně pracovala na vytvoření nové svěží kolekce zimních doplňků inspirované kouzlem zimy as ní souvisejících nejkrásnějších svátků roku Vánoc.

Vánoce jsou svátky klidu, lásky a štědrosti, kdy lidé mají k sobě jakoby blíž a jsou ochotnější vzájemně si pomáhat, jsou plné vůně domova a atmosféry zimních pohádek, které k nim neodmyslitelně patří ... a právě v kráse zimní přírody, atmosféře vánoční nálady a zimních pohádkách našla dílnička Magaely svou inspiraci:-).

Vzpomínáte si na pohádky: Sůl nad Zlato, Mrázik, O dvanácti měsíčků, Princ a Večernice, Tři oříšky pro Popelku, Neboj se, Král droždí brada, Perinbaba nebo Pyšná princezna? ... Tyto a ještě další, které dokonale dotvářejí atmosféru Vánoc a zimy Magaelu inspirovaly k tomu, aby se s Vámi podělila o své kouzlo zimních pohádek.

Kolekce je hravá, plná třpytek a jásotu, jednotlivé kousky jsou laděny do stříbrna nebo zlata s jemných nádechem do běla, jakoby jemně pokryté snežikom nebo zahalené v sněhobílém závoji ... v každém kousku cítit teplo domova i lásku k přírodě, která jim dodává neopakovatelný šmrnc, jsou vhodné pro malé, ale i velké vílí dušičky a princezny.

Dílnička Magaely by Vám milé zákaznice ráda představila druhý setík z kolekce doplňků s názvem "zimní pohádky" laděný v barvách černá, zlatá, pudrové a hnědá sestávající z náhrdelníku, mini sponky a prstýnku, který krásně oživí Váš outfit během podzimních i zimních dnů.

Jako druhý kousek ze setík "zimní pohádky" (černo-zlatý) Vám představuji mini sponku s ústředním kvítkem lučními kvítky tajemné černé barvy, krásné oživenou lučními kvítky pudrové barvy a krajkou hnědé a zlaté barvy

Pro výrobu sponky byly použity převážně přírodní materiály doplněny o různé aranžérské plody, konzervovaná tráva, krajka, ozdobné kočičky, textilní kytičky určené k aranžování aby se zachovala trvanlivost výrobku.

Zespodu podlepená sponkou krokodýl.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.10.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 5655569
Vloženo: 28.10.2014
Menu
--