Domů Prodané zboží prodejce Magdaléna Brabencová Minimalistický náramek z minerálů |MIX MINERÁLŮ| (Délka náramku 16cm)

Energetický náramek je vyrobený z fazetovaných minerálních korálků měsíčního kamene, akvamarínu, hematitu, rodonitu a rubínu

Měsíční kámen:

Užití: láska, ochrana, spánek, mládí, intuice, klid
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Přitahuje lásku, úspěšně řeší problémy mezi milenci, zajišťuje klidný spánek, pomáhá při nespavosti, mírně ochranný zvláště na cestách, obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup, vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, vyvolává srozumitelné živé sny hlavně za úplňku, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii.
Léčebné využití: léčí horní část zažívacího traktu a citové napětí, které má na něho vliv, působí na reprodukční orgány, snižuje napětí při menstruaci, udržuje v rovnováze hormonální systém, zklidňuje hyperaktivní děti, detoxikuje, léčí problémy kůže, vlasů, očí, slinivky břišní a jater. Pomáhá při početí, těhotenství, porodu a kojení.

Rubín:

Rubín je jedním z nejcennějších drahých kamenů, jehož hodnota může být někdy dokonce vyšší než cena přibližně stejně vekých diamantů. Po staletí je rubín ceněn především pro svou krásnou barvu a taky jedinečnou tvrdost a odolnost (9 na Mohsově stupnici), která mu mimo jiné propůjčuje ieální vlastnosti pro broušení. Díky němu pak kámen získá tolik ceněný vysoce lesklý povrch.

Díky barevné variabilitě od růžové přes purpurově červenou (tzv. holubí krev), červenou až hnědočervenou je rubín považován za jeden z nejvýraznějších a nejkrásnějších drahokamů. Díky červené barvě, která se přiřazuje k symbolice srdce a vášně, je také oblíbeným symbolem lásky. Rubín je dokonce zmíněn i v Bibli, a to celkem čtyřikrát.

Po staletí je rubín nazýván králem drahokamů. Svým nositelům dává sílu lva, nebojácnost orla a moudrost hada. Ten, kdo nosí rubín, prožije podle legend život plný míru a materiální hojnosti. Výrazná červená barva rubínu podněcuje sexuální touhu, proto byly rubínu po staletí připisovány afrodiziakální účinky. V lidském srdci probouzí rubín lásku a napomáhá ke šťastným manželstvím.

Akvamarín:

Užití: odvaha, klid, očištění, stres, strach
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.
Léčebné využití: zajišťuje dobré zdraví, mírní bolesti zubů, léčí žaludek, jícen, čelisti, bolesti v krku, sennou rýmu, funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu, působí dobře i na svalovou hmotu.

Rodonit:

Přináší citovou rovnováhu, navozuje pocit lásky, uzemňuje energii, odstraňuje následky šoku a paniky, pomáhá v případech závislosti na jiných osobách, sebepoškozování nebo následků zneužívání, hojí citová zranění z minulosti, dodává schopnost odpouštět, vytváří vědomí nezištné lásky sami k sobě, pomáhá odradit od pomsty, budovat důvěru, zůstat v klidu ve stresových situacích, vyvarovat se pochyb, přehmatů a zmatků, vyvažuje tělesnou a duševní energii, svému majiteli pomáhá dosáhnout nejvyššího možného potenciálu. Čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry.
Léčebné využití: léčí záněty kloubů, artritidu, imunitní systém, žaludeční nemoci, vředy, roztroušenou sklerózu, hojí rány, včetně štípnutí hmyzem, potlačuje křeče, zvyšuje plodnost.

Hematit:

Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha, nese v sobě silný element jang, zajišťuje nerovnováhu meridiánu, čímž napravuje nevyváženosti jin. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost.
Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Náramek na fotografii z larimaru zde

Náramek na fotografii z achátu, turmalínu a apatitu zde

Energetický náramek je na lanku se zapínáním na karabinku z chirurgické oceli a pokoveného rokajlu

Průměr jednoho korálku je: 2-3mm

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
akvamarín
,
hematit
,
měsíční kámen
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.4.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magdaléna Brabencová
Katalogové č.: 10303947
Vloženo: 8.2.2019
Menu
--