Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Miss Kiss no.6

Je jako tekutý kov. Jako tichá noc a ospalé ráno... Maruška seděla na lavičce a dívala se na řeku, kterak pomalu plynula vstříc své nekonečné cestě... Slunce pomalu zapadalo, ona se chystala na schůzku se svým kamarádem. Třebaže se znají už od dětství, na schůzku s ním chtěla být dokonalá! Otevřela svoje psaníčko a vytáhla kosmetickou taštičku. Přepudrovala si nosík a upravila rtěnku. Důkladně našpulila rty a nanesla ještě jednu vrstvu rudé barvy. A pak poslední pusu pro odraz v zrcátku... Miss Kiss!

Psaníčko Miss Kiss je multitalent v naší rodině kabelek Dara bags. Vlastně to je taška na foťák, ale když z ní vyndáte měkkou přihrádku oddělující fotoaparát od zbytku věcí, získáte dokonalé a prostorné psaníčko.

 Miss Kiss je měkká, polstrovaná a elegantně prošívaná malá kabelka. Na zadní straně se nachází kapsička na zip, vnitřní prostor je ponechán bez členění pro snadné hledání uvnitř taštičky. Díky integrovaným kosticím krásně drží tvar, kovové nožičky chrání před poškozením.

Odnímatelný řetízek umožňuje nošení psaníčka křížem i na jedno rameno.

Psaníčko Miss Kiss je skvělý parťák na toulky městem, cestování i jako decentní a netradiční brašna na foťák! 

Materiál

100% polyester, koženka, obecný kov

Rozměry

Výška 17 cm
Šířka 23 cm
Hloubka 9 cm
Délka popruhu 120 cm
Vnitřní vstup 22 cm
Šíře dna 22 cm
Maximální nosnost 2 kg
Šířka popruhu 0,7 cm

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál - textil:
koženka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.10.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 6669795
Vloženo: 25.9.2015
Menu
--