Domů Prodané zboží prodejce dobrá trefa motivační cedulka "Jsem na rybách"

Prostě nechte doma vzkaz a jděte rybařit!

Optimistická cedulka k pověšení či opření kdekoli. Na nástěnku, k počítači, na pracovní stůl - zkrátka tam, kde je vám to příjemné. Skvělý dárek pro rybáře.

Příjemná, měkká, originální. Vzhledem ke zvoleným materiálům ji doporučuji do interiéru.

Můj vlastní nápad napříč technikami. Několikahodinová ruční práce od začátku do konce.

Nápis v černobílé kombinaci jsem vlastnoručně vyrobila ze smršťovací fólie: nakreslila, napsala, (samozřejmě mnohem větší a zrcadlově obrácené), odírkovala, upekla, vylisovala, několikrát natřela průhledným a bílým akrylovým lakem.

Nápis jsem ozdobným stehem přišila dvojitou perlovkou ke třem vrstvám filcu (tmavě modrá, světle modrá, šedý melír). Spodní vrstva filcu (ta šedá) je 5 mm silná, takže cedulka v zásadě drží tvar. Pro ozdobu jsem do rohů nacvakla čtyři stiskací knoflíky z produkce českého Koh-i-nooru. Cedulka se zavěšuje pomocí bílých záclonových žabiček se šňůrkou. Žabičky si můžete posunout jakkoli, případně úplně sundat. Cedulku lze také nalepit, nejlépe pomocí oboustranné samolepky.

Nepoužila jsem žádný lak ani lepidlo na fujtajblové bázi; laky jsou akrylové, tedy vodou ředitelné. Vrstvy filcu jsou kromě přišití drobně fixovány lepidlem na papír a tavnou pistolí, aby se mi při šití nerozjížděly.

Na přání mohu cedulku vytvořit s tenkými filcy v jiných barvách (ale spodní je vždy šedý melír - má tu výhodu, že je neutrální a hodí se k čemukoli).

Materiál: plast, filc, kov, perlovka, šňůrka. Pomocný materiál: akrylové laky, lepidlo na papír, plastová tavenina, fixy. Šedý filc je polyesterový.

Rozměry: 21 x 12,3 cm, z toho bílý plastová nápis 14,5 x 3,5 cm, výška písmen 1 cm. Šedý filc má tloušťku 5 mm.

O mé tvorbě ze smršťovací fólie čtěte zde.

Všechny cedulky tady.

A takhle cedulky vznikají:

Nápisy s větším písmem jsem právě dokreslila a čekají na vypálení. Až je vytáhnu z trouby, budou několikrát menší, jako vidíte na nápise Užívej si života.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: dobrá trefa
Katalogové č.: 7390206
Vloženo: 1.5.2016
Menu
--