Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká náhrdelník "O lásce a jiných běsech" No.13

Romantický a nepřehlédnutelný náhrdelník z limitované kolekce ve tvaru srdce, vyrobený podle mého návrhu z ušlechtilé nerez oceli s patinou popouštěcí barvy. Nerez ocel nemění a nepouští barvu a je vhodná i pro alergiky. V srdci je vsazen přírodní kámen, synteticky dobarvený ve vzhledu červeného korálu o rozměrech 2,5 x 2cm, velikost přívěsu ve tvaru srdce je cca 5 x 5cm. Přívěs je zavěšen na kulaté obruči o šířce 2mm. Obruč je pevná, drží na krku, nerozevírá se a je velmi pružná. Náhrdelník je možné zavěsit i na kůži jako je vidět na doplňkové fotografii. Změnu stačí připsat do poznámky k objednávce.

Obruč je možné vybrat ze tří velikostí:

vel. S - 41cm, vel. M - 44cm, vel. L - 48cm (obruč je kulatá a mezi konci jsou volné cca 2cm (velikost stačí připsat do zprávy pod objednávku)

Náhrdelníků bylo vyrobeno více kusů v limitované kolekci a jednotlivé kusy se mohou velmi mírně lišit např. v souměrném probarvení na různých místech, ale v podstatě se bude jednat o stejný přívěs, na fotografii nerozeznatelný.

Prsten ze stejné kolekce je možné zakoupit zde (klik).

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.6.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 5299816
Vloženo: 8.7.2014
Menu
--