Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Náhrdelník "Podzimní píseň" /zelený avanturín

Nádherný a jemně zelenkavý přírodní avanturín, uprostřed podzimního listu z cínu, tvoří dosti netradiční a výrazný přívěsek na černých "nitích". Minerál je zcela přírodní, nedotčený dalšími úpravami či barvením, ručně vyleštěná kapka, původem z Brazílie. Kámen vsazený do přívěsku je přístupný i z druhé strany šperku, dotýká se těla.

Základní tvar lístku má rozměr 5,5 x 6,5 cm (měřeno v nejširších bodech, s okem na zavěšení, bez "stopečky", co trčí nahoru). Vzhledem k tomu, že přívěsek je "samá díra", je lehoučký a nepůsobí mohutně. Závěs tvoří síť černých polyesterových voskovaných šňůrek, jsou kroucené, velmi kvalitní, pevné, dobře drží obloukový tvar, chovají se jako měkké dráty....  Délka závěsu i se zapínáním na karabinku je kolem dokola 46 cm. Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Vložený kámen je pevně usazen a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

Tento výrobek se zúčastnil soutěže klubu Cínování pro všechny - na téma "Podzim"(hlasování skončeno)

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

.................................

Zelený avanturín - harmonizace, účinky

Zelený avanturín, tj. pravý kámen přírodního původu, nás spojuje s přírodou, její energií, také se srdcem a srdeční čakrou. Jeho barva je něžná a láskyplná. Přináší klid a radost, rozpouští stres a smutek. Je považován obecně za kámen štěstí, prosperity, radosti a dobré nálady,  podporuje rozhodování a vede správným směrem k cíli a dokončení plánů. V neklidné době nám pomůže opět nalézt naději. Avanturín je vhodný pro klidný spánek. Pomáhá zapomenout na běžné starosti a vyčistí hlavu od problémů. Díky němu se příjemně uvolníme. Avanturín také podporuje kreativitu a inteligenci.

Zelený avanturín patří do skupiny všestranně harmonizačně použitelných kamenů. Lze jej používat ve spojení s růženínem na všech čakrách. Světlé tóny zelené barvy jsou vhodné k léčení nemocí srdce, způsobených přílišnou psychickou zátěží a stresem. Pomáhá ale i při kožních potížích, ekzémech a alergiích. Tyto potíže signalizují citové strádání. Avanturín zároveň zmírňuje bolesti hlavy a migrény, podporuje látkovou výměnu a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Když se s ním pracuje v meditaci, pomáhá zbavit se závislostí (kouření, přejídání, poruchy stravování). Podle různých zdrojů je vhodný pro znamení: Býk, Rak, Střelec, Beran, Blíženci, Panna a Váhy. Před odesláním vám šperk vyčistím a nabiju obecně pozitivní a láskyplnou energií reiki. Bude rozpouštět negativní energie.

(Měli byste vědět: pod názvem avanturín se také vyrábí syntetický kámen z barevného skla a třpytivých kovových mikrošupinek, který se nedá považovat za léčivý nebo harmonizující a měl by být označen jako šperkové sklo nebo syntetický kámen).

.

.

Barvy:
Styl:
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
ostatní
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.7.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7824308
Vloženo: 4.10.2016
Menu
--