Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Náhrdelník s cínovaným přívěskem "Moje světlo"

"Moje světlo" svítí z temného kruhu a odráží i prozáří vše, co se nachází blízko. Jako naše srdce. Zelená barva je koneckonců jedna z barev srdeční čakry, takže čakrový amulet bude vaše srdce chránit, bude odrážet vše, co k němu bude přicházet a navíc bude posílat zelenkavé odlesky ...

Cínovaný přívěsek se sklem jemné zelené barvy, byl vytvořen z měděného výseku a skleněné pecky, která má na povrchu tzv. AB-pokov, mikroskopickou vrstvu kovu, která dodává skleněnému kabošonu vysoký lesk a třpyt.

Kulatý přívěsek má průměr  4 cm. Záves tvoří černá lesklá kroucená šňůra, celkového obvodu 48 cm (včetně zapínání na karabinku). Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Zhotoveno ručně, podle vlastního autorského návrhu, z pocínovaných měděných drátků, měděného kolečka a skla, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou tiffany (měkké pájení). Povrch je patinovaný, leštěný a ošetřený antioxidačním přípravkem. K dispozici je tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích,  v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

……………………….

Zelená barva v "colorterapii" – víte – nevíte….

Zelená je barva přírody a zdraví. Symbolizuje rovnováhu, harmonii a klid. Tato barva také dodává sebevědomí, proto je vhodná pro jedince, kteří mají problém s nerozhodností.

Tato barva má uklidňující účinek na tu část mozku, která kontroluje a koordinuje pohybové funkce, normalizuje krevní a oční tlak a zvyšuje bystrost zraku. Zelená také posiluje vyčerpané nervy, zklidňuje a dodává novou energii. Její účinek je i relaxační.

(zdroj: www.dama.cz/zdravi)

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.5.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 9330777
Vloženo: 24.2.2018
Menu
--