Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Náhrdelník s přívěskem "Duše Serafína" /serafinit

Kámen lásky, čistoty a ochrany duše. Váš Strážný krystal… kámen andělů.

Základem tohoto výrazného šperku je oboustranně dokonale vyleštěný drahokam serafinit, andělský kámen. Kámen s obrubou má vnější rozměr 4 x 3,5 cm, ale celková výška šperku i s očkem na zavěšení a "ocáskem" má 6 cm. Hmotnost 23 g. Tloušťka kamene je asi 6 mm. Přívěsek je zpracovaný jako jednostranný šperk, ale i zadní strana je pečlivě upravená a kámen je dostupný z obou stran. Cín tvoří jen ozdobnou obrubu. Závěs tvoří obruč z pravé černé kulaté kůže průměru 3 mm, volně lemující krk, v celkovém obvodu 46 cm (včetně zapínání).

 Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Pozn.: Pokud vám obruč jako zavěšení šperku nevyhovuje, napište mi, mohu vám nabídnout řetízek v galvanizaci gun metal nebo tenčí a delší kůži, či černou kroucenou šňůrku. Pište předem přes flér poštu, jako dotaz na zboží, pošlu vám fotky a domluvíme se na vyhovujícím řešení.

Zhotoveno ručně, podle vlastního autorského návrhu, z měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem. Přívěsek je patinovaný, leštěný a povrchově ošetřený antioxidantem. K dispozici je tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění. Odešlu jako cenné psaní za uvedené poštovné.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

................................

Serafinit – zajímavosti a přisuzované vlastnosti

Serafinit je drahokamová odrůda minerálu klinochloru (křemičitan), která se vyznačuje zelenou až černozelenou barvou a sametovým leskem. Ten je způsobený přítomností vláken slídy, které v serafinitech vytvářejí útvary podobné stříbrnému peří, připomínající andělská křídla (odtud i název). Není bez zajímavosti, že serafinity jsou velmi vzácné. Serafinit, stejně jako podobně vzácný fialkový čaroit, se nachází na jediném nalezišti na světě, na Sibiři, v okolí jezera Bajkal. Serafinit je řazen ezoteriky mezi ,,devět andělských kamenů Nového věku". Stříbrná vlákna v kameni připomínají křídla andělů Serafínů, kteří jsou nejblíže Bohu a pohybem svých křídel odráží jeho lásku a světlo.

Serafinit je považovaný za kámen lásky, čistoty a duchovního růstu. Je to tzv. Strážný krystal. Umožňuje navázat kontakt s andělskou říší. Podporuje intuici a vitalitu. Má blahodárný vliv na míchu, mozek a srdce. Podněcuje fantazii a tvořivost. Podporuje krvetvorbu, detoxikuje a zpomaluje stárnutí pleti. Lze ho prý doporučit i jedincům, kteří se snaží zhubnout. Pomáhá uvolnit svalové napětí, odstranit únavu, působí proti nespavosti, pomáhá čistit organismus a odbourávat toxiny, pomáhá proti depresivním náladám a stresům. Podle Feng Shui je tento kámen spjat se dřevem a ztělesňuje rodinu, prosperitu, hojnost a zdraví. Šperk můžete čistit na měsíčním světle – zkrátka ho při úplňku necháte přes noc někde, kde svítí měsíční světlo.

Ať je to jak chce, andělský kámen má krásné vibrace a kdo se do něho jednou zakouká, zamiluje si ho a s láskou ho opatruje…

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Materiál:
cín
,
kůže
Minerály a ostatní:
drahé kameny
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 9783328
Vloženo: 11.8.2018
Menu
--