Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Náhrdelník s velkým motýlem "Butterfly Dance"

Dost velký, modro-zlato-barevný skleněný motýlek, žádná třasořitka, vlastně pořádný motýl, pro dynamickou ženu, která se hned tak nezalekne této lehce exotické extravagance ...

Skleněný motýl je zavěšen v cínované dekorativní obrubě. Inspirací k vytvoření tohoto šperku byl velký skleněný motýl, který mě uchvátil svými barvami. Dekor je zapačený ve skle, povrch motýla je hladký. Velikost celého přívěsku je 6 x 4 cm (měřeno v krajních bodech). Hmotnost 30 g, takže trošku víc, než bývá zvykem. Závěs, který se mi jeví jako ideální, je obruč z černé kulaté kůže průměru 4 mm, obvod kolem krku je 46 cm, včetně zapínání, tato varianta tvoří základní nabídku. Druhá verze je bižuterní řetízek v galvanizaci gun metal, stejná délka - 46 cm (max 50 cm na přání), ve stejné ceně, jen na přání (pište prosím svůj požadavek k poznámce ke zboží při objednávání, nebo předem).

V obou variantách jsou kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

................................

... a na rozdíl od mého velikého motýla, tady je pro radost i potěchu duše krásná motýlí hudba od Yanniho i s motýlími obrázky, pustit si zvuk: TADY.

.

Barvy:
Styl:
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.10.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7768550
Vloženo: 17.9.2016
Menu
--