Domů Prodané zboží prodejce magaela Náhrdelník v zemitých barvách "kouzlo přirozenosti

Léto se jaksi nechce rozloučit, slunce ne a ne vychladnout. No školní tašky a vřava před školou jasně říkají, že podzim je tu opět. Někde prý opět rozkvetl šeřík, ale já vím, že co chvíli ho zasype listí, co děti vybarvily temperami. Ve vinicích se třásně mění na víno, z klásků na poli už voní chleba, ovoce ze země posbírali babičce vnoučata a těší na džemík. A vy? Těšíte se na podzimní nadílku od Magaely? :)
Ne, nechci šaty ani make-up, nechci kreslit svět temperou na růžovo a tvářit se, že všechno je tu dokonalé, že jsem dokonalá ... chci jen přivřít oči a ponořit se do kouzla přirozenosti. Podlehnout laskavé nedokonalosti, být sama sebou a vychutnávat si vůni lesa, trávy, zeminy, vůni vzduchu, která dává život ... chci aby ses i ty nedíval na mě, ale do mého srdce ... jen tam je pravda.
Náhrdelník je vyroben z textilních kytiček, lístků, trávy, aranžérských plodů, ozdobných bahniatok, stuhy a jiných drobností určených k aranžování.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.3.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7848782
Vloženo: 11.10.2016
Menu
--