Domů Prodané zboží prodejce Valkyrie ? Na?ve - aromaterapeutický náramek s olejíčkem

Naïve - spojení minerálů a aromaterapie pro lásku a harmonii. Něžný náramek je vyrobený z lávových kamenů, rodonitu a jaspisu. Náramek je navlečen na dvojité pružence o univerzální délce (17,5cm - pokud si přejete jinou velikost napište mi prosím zprávu). K náramku obdržíte 3ml lahvičku směsi přírodních esenciálních olejů.

Jak to funguje?

Aromaterapeutický náramek má v přední části pórovitý lávový kámen. Stačí na něj nanést kapku oleje a kameny budou vůni postupně uvolňovat během dne. 

Naïve je směs esenciálních olejů pro romantiku a sebelásku. Obsahuje vůni vanilky, která je ideální pro romantické chvíle. Dále obsahuje jasmín, který je skvělý pro boj s depresemi a používá se po staletí jako afrodisiakum. Směs je doplněna podtóny pačuli se lehce zemitou vůní. 

★ Rodonit je kámen emocionální vyrovnanosti. Napomáhá urovnat naše pocity a také se smířit a vyléčit citové újmy z minulosti. Je spojován se srdcem a srdeční čakrou. Podporuje také sebelásku a odpuštění. Je také vhodným kamenem pro podporu plodnosti.

★ Lávový kámen představuje sílu a vůli. Je vhodný k sebereflexi, pomůže odhalit negativní aspekty naší osobnosti a transformovat je. Přitahuje především ty, kterým chybí živel ohně v životě. 

Pro více informací o léčivých kamenech, jak je používat a jak se o ně starat, mrkněte na můj článek v blogu Drahé Kameny pro Zdraví. 

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Materiál:
ostatní
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Valkyrie
Katalogové č.: 9858299
Vloženo: 8.9.2018
Menu
--