Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Nano impregnace nejen na kabelky 250 ml

Chcete, aby se vám kabelka Dara bags lépe udržovala? Aby zůstala déle jako nová a nevyžadovala časté praní?

Pořiďte si ke své Dara bags kabelce nano impregnaci. Přípravek, který vaši tašku naimpregnuje zcela revolučním způsobem.

Nanesení impregnace není složité, vyžaduje minimální zručnost a trochu času. Po aplikaci impregnace je taška naprosto voděodolná a nepropustná. Chrání nejen proti vodě, ale také proti veškerým skvrnám tekutého původu /víno, káva, vejce apod./

Nano přípravek vytvoří kolem vláken ošetřeného materiálu neviditelný ochranný film, který je mnohem odolnější než běžná impregnace. Materiál navíc zůstává prodyšný, nezápáchá, ani neplesniví. Nanesená vrstva odolává praní i sušení v sušičce, nepodléhá mechanickému setření. Lahvička je opatřena mechanickým rozprašovačem a výrobek sám je založen na vodní bázi. Nezatěžuje tudíž životní prostředí jako jiné běžně dostupné impregnace.

S touto impregnací navíc můžete ošetřit i jiné savé povrchy u vás doma. Kožené boty, sedačky, textilní výrobky všeho druhu.

POZOR, neaplikujte na nesavé materiály. Tedy na koženku ne. Pouze látkové a kožené části kabelek lze impregnovat.

Nano impregance je praktická, ekologická a nanejvýš ekonomická.

Podívejte se na video, které ukazuje nano efekt v praxi:

https://www.youtube.com/watch?v=9L13S0r5Qzo&feature=player_embedded

Pokud chcete mít vaši kabelku naimpregnovanou, ale nechcete si z jakýchkoli důvodů pořizovat celou lahvičku, podívejte se TADY .

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.9.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 2474100
Vloženo: 25.2.2012
Menu
--