Domů Prodané zboží prodejce Ooops Náramek BLOOM černý

Náramek s jemně broušeným květinovým motivem je vyroben z akrylátového skla. Náramek je eliptického tvaru, aby lépe seděl na ruku. Otvor pro nasazení náramku má velikost 2 cm, tloušťka materiálu náramku je 2 mm a výška náramku je 4,5 cm.

Výrobek je ručně zpracováván a mohou na něm být patrné stopy ruční práce v podobě drobných nepřesností.

.............................................................................................................................

Výška: 4,5 cm

Tloušťka: 2 mm

Otvor pro ruku: 2 cm

Vnitřní obvod: M - 18 cm

.............................................................................................................................

Šperky jsou vyrobeny z akrylátového skla (plexiskla). Jsou velmi lehké a odolné proti vodě i mýdlovým emulzím. Nedoporučujeme šperky čistit prostředky na bázi ředidel a rozpouštědel či prostředky s obsahem alkoholu, mohlo by dojít k jejich rozleptání. Rovněž nevystavujte výrobky vysokým teplotám. Náramek nasaďte jemně přes boční hřbet ruky. Výrobek je lehce pružný, avšak není odolný vysokému tlaku proti prasknutí.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
plast
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ooops
Katalogové č.: 5603104
Vloženo: 15.10.2014
Menu
--