Domů Prodané zboží prodejce magaela Náramek na stuze "když slunce zapadne"

Milé moje,

svatba je čarokrásný okamžik ... tak něžný, a přitom pozlacený leskem nekonečného štěstí. Skromný i honosný, ale v každém případě neopakovatelný. Kousek této neopakovatelnosti jsem ukryla i do naší nové (nejen) svatební kolekce a zdůraznila jsem i výjimečností slovenského folklóru. Snoubí se v ní pohádkový svět s tancem víl a vůní pestrých luk.

Před oltář ti půjdu říct ano v té magické chvíli, kdy den se bude s nocí střídat, když sluneční paprsky skryjí se za horu, aby mohli zítra znovu vyjít. Tak jako moje svoboda, kterou ti dávám do rukou a která znovu vyroste s novým ránem v lásce a důvěře, kterou v tobě mám. A ptáci budou zpívat, víly tančit na nedaleké louce, a krmit mě budeš lesním ovocem. Vše bude magické, kouzelné, tiché a posvátné. Jako naše láska.
Náramek je vyroben z textilních květů, lístků, aranžérských plodů, krajky, stuhy a jiných drobností určených k aranžování.
Foto: Bibiana Ruzickova PHOTOGRAPHY
Modelka: Natália T. / HERIETT models
Šaty: Jarka Wurll Kočanová / AtelierDeCouture
Místo: Kaštieľ Mojmírovce
Vizáž: VANDA PIGMENTS
Vlasy: Naděžda Michalková
Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7267102
Vloženo: 22.3.2016
Menu
--