Domů Prodané zboží prodejce magaela Náramek na stuze "láska všemocná"

Milé moje,

sychravé a chladné počasie núti nás celé naše bytie schovať do teplých kabátov. Za oknami je toľko melanchólie... ale i farieb, inšpirácie. Chladný dych jesene však hovorí jasne, čo chvíľa je tu zima... a Vianoce... a láska všade navôkol. Vôňa ihličia, imelo, škorica s pomarančom... nuž tak, i ruky tvoria sviatočnejšie a tu hľa, zopár kúskov z dielne Magaela inšpirovaných najkrajším obdobím roka.

Sneží. Svetlo pouličných lámp osvetľuje drobné vločky snehu. Studený vietor duje a pchá sa pod kabáty, až je srdcu clivo. Mrzne a niektoré srdcia akoby tiež objal ľadový dych. Slzy sú perlový náhrdelník, čo rozsypal sa po chodníku... chladné pocity vie zohriať iba láska. Tak čistá a krásna, že topí ľady. V teplom objatí nájdeš spasenie, bozkávaš ruky čo hľadia tvár a zrazu vieš, že ten prastarý cit je všemožný.

Náramok je vyrobený z ručne farbených textilných kvietkov, lístkov, trávy, voskovaných perličiek, stuhy a iných drobností určených k aranžovaniu.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.3.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 8756175
Vloženo: 17.8.2017
Menu
--