Domů Prodané zboží prodejce magaela Náramek pro nevěstu "namaluj mi duhu"

Milé zákaznice a nevestičky,
Magaela si pro vás (a ve spolupráci s vámi) připravila kolekci svatebních doplňků, které jsou určeny pro všechny snící víly a něžné osůbky, které se na svět dívají nejen očima, ale především srdcem. Nechtějí být obyčejné, všední, ale chtějí v svůj svatební den proměnit sen ve skutečnost. Chtějí stát po boku milovaného muže a cítit se neodolatelně žensky, ale přitom velmi něžně. Jsou zhmotněním nejtajnějších nevěstiných tužeb.
Sníh roztál se a pookřáli srdce, zem zaplavila něha a láska se vkrádá mezi stébla trávy, mezi vysoké větve a vlnky potůčku. Louky zakvetly jako lidská srdce a vyznání tiché nesou se dolinami ... malířská paleta je pestrá a ty jsi v ní patláš prsty, abys mi namaloval duhu ... duše má je celá od barev ... och, jak tě jen miluji.
Náramek je vyroben z textilních, ručně barvených a upravovaných kvítků, lístků, trávy, stuhy a jiných drobností určených k aranžování.

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.4.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 8331934
Vloženo: 7.3.2017
Menu
--