Domů Prodané zboží prodejce magaela Nármek "prostopašná"

Milé zákaznice,
dovolte, abych vám představila několik novinek, které vznikly ve spolupráci modelky Simonky Hladké a vizážistky Barborky Slovákovej. Celá kolekce je nadýchaná vůní mysticismu, pokapaná snovými kapénkami rosy a voní po květech. Jemných jak sama žena a silných jako její srdce a víra v dobro. Ukrývá v sobě úsměv mnoha vil a stříbřité lesní zákoutí, ve kterých na vás čekají pohádky.

Skáče si sem a tam, hopsá si v lesíku, drobnými nožkami po lesním chodníčku. O tajných snech skřivani švitoří, lesní zvěř ručkou pohladí. Pohladí laň a nebi nastavuje tvář. Neznámá známá, není ještě dáma, ale ani dítětem, je jako lásky plný den. Náruč vřelou, tvář takovou smělou, když mluví o štěstí a píše si sny na lístí.
Náramek je vyroben z textilních květů, trávy, aranžérských plodů, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.
Možná vám je tato ozdůbka již povědomá. A nemýlíte se. Ráda bych vám představila flexibilitu štvrťvenčeka. se využít i jako ozdoba okolo drdolu či náramek, a to díky pevné, ale velmi ohebné základní konstrukci :)
Modelka: Simoneta Hladká
Vizáž: Barbora Slováková
Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.2.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 6790228
Vloženo: 31.10.2015
Menu
--