Domů Prodané zboží prodejce OcelOva Náušnice NM15K květ s hematitovými kuličkami

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z romantické edice variací na květy. Vynikají svou lehkostí, kouzelným prostorovým tvarem a elegancí čisté linie. 

Náušnice jsou celé vyrobeny ručně. Tepané, ohýbané, tvarované z chirurgických drátů o třech různých tloušťkách. Pečlivě natvarované květy jsou ve svém středu zdobeny hematitovou kuličkou. Ocelové REDA dráty použité k jejich výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

Celková délka náušnic je 7,8 cm, z toho háček 1,6 cm. Maximální rozměry květů jsou cca 4 x 3,8 cm, váha pouhé 3g. Přestože jsou dlouhé, jsou lehoulinké a dobře se nosí.

Pokud byste potřebovala háček upravit, neváhejte mne kontaktovat, ráda Vám jej vyrobím na míru tak, aby Vám náušnice seděly. Vzhledem k tomu, že veškeré komponenty vyrábím sama, je tato úprava zdarma. Přeji si, aby Vám náušnice slušely a ráda jste je nosila.

Jsou pečlivě natvarovány tak, aby krásně seděly a souměrně se natáčely. Protože se jedná o ruční práci, nejsou jednotlivé náušnice svými zrcadlovými kopiemi. Marně byste hledali ,,zlatý řez", stejně jako jej nenajdete ani ve své tváři. Jako celek, společně dohromady, však tvoří dokonalý pár. Právě drobné odchylky jsou znakem jedinečnosti a lidské práce.

Na přání Vám mohu vyrobit podobné např. s minerálovými zlomky nebo perlami. Upravit je možné i šířku, výšku květu, celkovou délku.. Záleží jen na domluvě)

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
drát
Minerály a ostatní:
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: OcelOva
Katalogové č.: 7627175
Vloženo: 26.7.2016
Menu
--