Domů Prodané zboží prodejce Antonietta Náušnice s diamanty - Rovnováha

Náušnice jsou stylizovány do tvaru hvězd. Jedná se o starší šperk vyrobený na zakázku, dle mého názoru velmi zdařile. Symbol Davidovy hvězdy je v šperku lehce naznačen.

Náušnice jsou vyrobeny ze zlata ryzosti 585/1000, barvy žluté. Přírodní diamanty briliantového brusu o hmotnosti minimálně cca 0,10 ct každý diamant - celkem tedy cca 0,20 ct, SI. Brilance kamenů je velmi vysoká. Průměr hvězdy cca 1 cm, zavírání na balónek, čili šroubek. Nově opuncovány, váha 1,79 g.

Dodání v luxusní dřevěné krabičce. 

Davidova hvězda (hebrejsky , Magen David, Davidův štít) je šesticípá hvězda, symbol židů, judaismu a státu Izrael, na jehož vlajce se vyskytuje. Symbolizuje souhvězdí pod kterým se čeká na Mesiáše, a také šest pracovních dní kde střed znamená šabat. Symbol jako takový znamená rovnováhu.

Diamanty nikdy nezažily období prudkého poklesu cen, tak jako například zlato, akcie či kurz dolaru. Jsou sice období, kdy ekonomická krize poptávku omezuje, ale vždy jde jenom o krátkodobý výkyv. Od roku 1948 do roku 1996 stoupla cena diamantů o 1831%. Celosvětové zásoby kvalitních diamantů se odhadují na 300 milionů karátů, což představuje poptávku na šest let. Jsou to unikátně nejnižší zásoby v porovnání s ostatními nerostnými surovinami.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.5.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Antonietta
Katalogové č.: 10122038
Vloženo: 30.11.2018
Menu
--