Domů Prodané zboží prodejce kalin Náušnice - stříbrné skořápky, zrcadla - malé

V konkávní formě skořápek se zmenšeně odráží okolní tvary i barvy. Zvenku mohou být ještě stříbrné, ale vnitřek skořápek se už zdá být zlatý - nebo prostě takový, jaké je jeho okolí. Náušnice ze stříbra Ag 925, vznikly vytloukáním, pájením a leštěním. Okraje skořápek jsou velmi pečlivě zaleštěny, tak aby nemohly nikoho zranit. 

Okraje stříbrných kalíšků se od těch na fotografiích mohou jemně lišit, protože kalíšky neodlévám, ale ručně vytloukám. Jejich průměr (1,1 cm) je však identický s těmi na fotografiích a jsou puncované Puncovním úřadem a mojí výrobní značkou.

Na šperk dávám dvouletou záruku a každý zákazník má také ze zákona danou možnost zboží, zakoupené prostřednictvím internetu, do 14 dnů od převzetí, bez udání důvodů vrátit.

Odesílám Českou poštou, jakou pojištěnou, cennou zásilku, pečlivě zabalenou a uloženou ve vatě, v kartónové krabičce a v bublinkové obálce. Součástí zásilky je i textilní kapesníček určený na čištění stříbrných šperků.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kalin
Katalogové č.: 4987683
Vloženo: 28.3.2014
Menu
--