Domů Prodané zboží prodejce gianelle Návod - přívěsek "Padma"

Využijte nejžhavější novinky z korálkového světa a vytvořte si tento krásný přívěsek ve tvaru lotosového květu.

Návod ve formátu PDF, 8 stránek, více než 30 barevných fotografií.

Pro koho:

Návod je vhodný pro mírně pokročilé korálkářky a zdatnější začátečníky s předchozími zkušenostmi s šitím z korálků. Samotný postup není příliš složitý, je to utahování může být trochu boj, takže než se do tohoto návodu pustíte, je dobré abyste už věděli, jak korálky zkrotit.

Dodání:

Návod vám bude doručen elektronicky prostřednictvím vnitřní pošty Fleru, obvykle hned v den přijetí platby, výjimečně ve lhůtě jednoho až pěti pracovních dnů od přijetí platby. Pokud by vám do pěti dnů nic nepřišlo, ozvěte se ;).

Návod lze zaslat pouze zákazníkům sídlícím v ČR.

Jako způsob dopravy prosím zvolte variantu "Platba předem - osobní odběr"

Jak návod vypadá? Pokud jste již někdy pracovali podle mých návodů, tento nebude příliš odlišný. Případně koukněte dolů na fotky, najdete tam malý náhled toho, jak je tento návod zpracován.

Technické požadavky:
Pro úspěšné otevření návodu budete potřebovat prohlížeč souborů PDF. Pokud vám návod nepůjde otevřít, ověřte si, zda nějaký takový program máte na svém zařízení nainstalovaný. Pokud ne, můžete si takový program stáhnout a nainstalovat. Zkuste například Adobe Acrobat Reader, který si můžete zdarma stáhnout z webu firmy Adobe.

Podmínky použití:
Za každým z těchto návodů stojí spousta práce, probdělých nocí, polámaných jehel, rozpíchaných prstů a občas i prázdných lahví a sprostých slov. Prosím, respektujte mou práci a čas investovaných do tvorby těchto návodů a dodržujte následující podmínky použití.


Návod je bez písemného souhlasu autora zakázáno:

  • Přeprodávat
  • Bezplatně šířit
  • Používat pro výuku na kurzech (bez ohledu na to, zda jsou placené či nikoliv)
  • Publikovat v knihách či časopisech


Pokud máte zájem návod takto využívat, kontaktujte mně a můžeme se domluvit na rozšířené licenci.

Návod jako takový je určen jen pro soukromé použití. Výrobky vytvořené podle tohoto návodu lze darovat či prodat, jen vás v tomto případě požádám o dodržení následujících podmínek:

  • Uveďte u prodávaného výrobku, že byl vyroben podle mého návodu. Pokud to bude možné, uveďte přímo odkaz na můj prodejní profil na Fleru či přímo odkaz na návod.
  • Nepoužívejte moje návody pro sériovou výrobu za účelem prodeje (sériovou výrobou se myslí více než 10 typově identických šperků)
  • Stanovte si za svou práci adekvátní cenu, která odpovídá ceně použitého materiálu, stráveného času i samotné kreativní práce. Prodejem rukodělných výrobků pod cenou škodíte sami sobě i ostatním šikovným lidem.

Děkuji a přeji příjemnou zábavu při tvoření!

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.10.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: gianelle
Katalogové č.: 6731858
Vloženo: 14.10.2015
Menu
--