Domů Prodané zboží prodejce magaela Něžný svatební čtvrt věneček "vůně lásky" (ukázka)
Milé zákaznice a nevestičky,
Magaela si pro nás (a ve spolupráci s vámi) připravila kolekci svatebních doplňků, které jsou určeny pro všechny snící víly a něžné osůbky, které se na svět dívají nejen očima, ale především srdcem. Nechtějí být obyčejné, všední, ale chtějí v svůj svatební den proměnit sen ve skutečnost. Chtějí stát po boku milovaného muže a cítit se neodolatelně žensky, ale přitom velmi něžně. Jsou zhmotněním nejtajnějších nevěstiných tužeb ... pokud Vám některý z doplňků dílničky Magaela padl do oka, velmi ráda Vám splním Vaše představy a dle Vašeho přání Vám se zanícením a osobitým přístupem vytvořím na míru setík doplňků k Vaší spokojenosti a radosti. :)
Láska má mnoho podob. Ukrývá se v šťastném úsměvu, v jamkách na tvářích, v něžném dotyku a dvou slovech, které obejmou ti srdce. Láska voní jako čerstvě natrhané pivoňky, jak poupata růží ... hezčí voní než záhon tulipánů či třešňové květy. Voní po dešti ... a po slunci ... a noci. Co cítí tvé srdce?
Štvrťvenček je vyroben z textilních kvítků, trávy, bahniatok, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.
POZOR! Štvrťvenček se stal oblíbenou součástí svatebního účesu mnoha nevěst a všechny štvrťvenčeky na fotkách už svou majitelku mají, ale ráda vám vyrobím takovou ozdobu dle vašich snů a představ :) Orientační cena takového něžného svatebního štvrťvenčeka na přání je 433 Kč +/- v závislosti od použitého materiálu, požadavků budoucí nevestičky a náročnosti na jeho výrobu. V případě zájmu umíme přizpůsobit barevnost, ale i kytičky. Stačí nás kontaktovat správou a spolu už něco vymyslíme !!! Těšíme se na spolupráci.
Team Magaela
Barvy:
Styl:
romantický
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7126539
Vloženo: 12.2.2016
Menu
--