Domů Prodané zboží prodejce psychee Odkládač na náušnice a dekorace v jednom

Nemáte kam odkládat náušnice? Nebo je chcete mít co nejlépe po ruce, abyste pořád nemusely štrachat v nějakých krabičkách a rozmotávat zamotané náušnice? Mám pro vás originální řešení!

Tento odkladač náušnic vyrobený ze staré gramofonové desky slouží zároveň i jako dekorace vašeho bytu.

Můžete si vybrat ze dvou verzí (nazapomeňte vybranou verzi napsat do objednávky):

1) V desce je provrtáno 45 otvorů, můžete tedy zavěsit až 22 párů náušnic (a třeba jednu samotnou, ke které jste druhou ztratily, ale nemáte to srdce ji vyhodit ,). Ať už pecky, nebo klasické náušnice s háčky.

Protože všechny náušnice nejsou stejně dlouhé, dvě spodní řady otvorů jsou vzdáleny 7cm, vejdou se tam tedy i delší náušnice, v horní polovině jsou vzdálenosti mezi řadami 6, 5 a 3 centimetry.

Vzdálenosti mezi jednotlivými otvory v řadě jsou 2.5 cm.

2) V desce je provrtáno 66 otvorů, můžete tedy zavěsit až 33 párů náušnic. Ať už pecky, nebo klasické náušnice s háčky.

Protože všechny náušnice nejsou stejně dlouhé, jsou mezery mezi řadami otvorů také různé: 2 řady jsou vzdáleny 5,5cm, 2 řady 4.5cm a poslední dvě řady 4cm,

Vzdálenosti mezi jednotlivými otvory v řadě jsou 2 cm.

 

Barevné středy desek se mohou lišit, záleží, na které desky zrovna natrefím. Pokud byste přímo preferovali nějakou barvu, zkuste mi napsat, pokud ji budu mít k dispozici, ráda vyhovím.

Deska visí na pevném černém lanku a lze ji tedy jednoduše zavěsit na hřebík. Doporučuji delší hřebík, ktery bude mít sklon nikoliv nahoru, ale poněkud dolů, čímž se vytvoří za deskou malá mezera mezi ní a zdí na háčky, které vychází vzadu za deskou z otvorů.

Pokud máte vlastní představu o rozmístění otvorů na náušnice, ať už jde o jejich počet, nebo vzdálenosti, napište mi do pošty a zhotovím vám desku na míru (za příplatek 100,-).

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: psychee
Katalogové č.: 1462267
Vloženo: 12.2.2011
Menu
--