Domů Prodané zboží prodejce INTRO Okřídlený kamarád PLNOKVÍTKO (sleva)

Žil kdesi nahoře v oblačném království plném lehkosti a bělostné radosti a pranic mu nechybělo. Jednou si jej zavolal Nebeský Král, na ramena mu nasadil křídla a pověřil jej úkolem: Slétni na zem, existuje tam člověk, který potřebuje, aby ses mu stal přítelem.

Tak je tu a hledá Tě!

Má pleť v barvě cappuccina, úsměv s rozkvetlými tvářičkami ručně vyšitý bavlnkami, svět pozoruje skrz oči z knoflíků a dřevěných korálků. Tělíčko je vyplněno dutým vláknem, oblečen je v červený šat s květinovým vzorem, kolem krku zdobený bílou strojově paličkovanou krajkou, nožky a vlásky jsou z polyesterových provázků. Křídla, jež pro uskutečnění svého poslání získal, jsou vyrobena ze dvou vrstev filcu červené barvy, prošívané bavlnkou.

Pokud budeš mít dojem, že jsi jej zahlédnul, věz, že to byl on, neb je ve své podobě naprosto jedinečný, stvořen jako neopakovatelný originál.

Rozměry: v:31 cm (od chodidel až po vlásky)

Údržba: šetrné ruční praní

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (korálky a knoflíky), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů. Kvůli filcovým křídlům vhodný spíš jako dekorace.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.11.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: INTRO
Katalogové č.: 4345797
Vloženo: 7.10.2013
Menu
--