Domů Prodané zboží prodejce psychee Op-art spirály

Nestárnoucí černobílá kombinace inspirovaná op-artem. Efektní, výrazné při upřeném zadívání se do spirály vytváří iluzi pohybu - točení spirály.

Náušnice tvoří mnou upravený grafický motiv inspirovaný op-artem nalepený na lůžku z tvrdého plastu, takže jsou náušnice velmi lehké. Motiv je zalitý vysoce lesklou křišťálovou pryskyřicí, která vytváří krásně lesklý, jakoby skleněný povrch.

Lůžko náušnic má rozměry 3,2cm (pokud byste potřebovali menší, napište mi).

Háčky jsou černé a typ afroháčky (na fotce) - k nim automaticky dávám silikonové zarážky proti ztrátě. Pokud chcete háčky platinové, nebo zavírací (s pojistkou), musíte to napsat do poznámky v objednávce.

Máte-li alergii, mohu dodat náušnice s háčky z chirurgické oceli (pokud o ně budete mít zájem, musíte je objednat zvlášť ke zboží - mám je ve své nabídce. Cena za jeden pár je 22,-).

Další šperky z křišťálové pryskyřice najdete zde.

Mohu Vám vyrobit i přívěsek na krk - na stříbrném lanku nebo na obruči, záleží jen na vás (za 99,-), v případě zájmu pište prosím do pošty.

Pokud byste měli zájem o náušnice s nějakým konkrétním obrázkem (jiným), zkuste mě kontaktovat poštou, domluvíme se ,).

Barvy:
Styl:
extravagantní
,
retro
Určení:
ženy
Materiál:
pryskyřice
,
papír
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: psychee
Katalogové č.: 4347129
Vloženo: 7.10.2013
Menu
--