Domů Prodané zboží prodejce Opičárny Opice na stěnu - Omalovánky

Opičí omalovánky pro malé malíře a kreativce .....

Dekorace do dětského pokoje - vymaluj si je jak se ti líbí .... zatahej ji za ocásek a bude ti mávat :-)

Obsahuje malé části.

Opička je přichycená k podložce v celofánovém obalu doprovázena příběhem.

Zasílám doporučeně v kartonové obálce.

 

 

"Daleko za obzorem roste na krásné louce neobyčejný Strom. Na Stromě roste úplně všechno ovoce, na které si dokážeš vzpomenout a opičky, které tam žijí si na něm každý den pochutnávají. V každé části stromu roste jiné ovoce, na jedné větvi najdeš banány (na ty jsem chodil nejraději), na druhé jablíčka, na třetí švestky a na další třeba fíky. Na větvi, kde rostou pomeranče bydlí Oranžáda. Veselá úplně oranžová opička se žlutými pruhy. Oranžáda je moc mlsná a všechny pomeranče si nechává pro sebe. Ostatním to ale nevadí mají přece dostatek jiného ovoce na celém stromě. Na samém vrcholku stromu má svoje oblíbené místo Modrofous. Je odtud vidět až na širé moře. Je to snílek a většinu dne tam prosní o daleké cestě. Přes den s ním není kloudná řeč, ale večer ostatním vypráví příběhy, co by dělal a jaká místa by navštívil. Ostatní rádi poslouchají a nikomu nevadí, že jsou jen smyšlené. Pampeliška si zase celý den hraje dole v trávě pod Stromem. Poskakuje tu a s Barvičkou na sebe povykují. Nevydržela by celý den být zticha. Těší ji smích a radost ostatních. V době kdy v okolí kvetou pampelišky je v trávě k nenalezení. Barvička si se svojí malou sestřičkou ale nehraje celý den. Barvička svýma bystrýma očima bedlivě prozkoumává svět. Strom a jeho okolí. Má notýsek a do něj maluje a zapisuje jací motýli ten den proletěli okolo a jakou barvu měli květiny, které dnes na louce poprvé vykvetly. Nebo co dělali dnes mravenci z mraveniště pod Stromem. Nejstarší je na Stromě Námořník. Už je to dlouho, co připlul k této pevnině a rozhodl se tu zůstat. Ze všech míst, která navštívil a viděl, považuje Strom za nejlepší místo na světě. Za svůj domov. Je moudrý, tichý a trpělivý. Vydrží, když ho Pampeliška tahá za ocas, trpělivě odpovídá na Modrofousovy otázky o světech dalekých a Barvičce radí, jak se které zvířátko nebo kytička jmenují. A je jediný s kým se Oranžáda občas podělí o svoje pomeranče.

 

Každá opička je jiná, ale dohromady jsou rodina. Užívají si společné chvíle a když se něco nepovede, dokáží si odpustit. Strom je přeci krásné místo k žití."

Barvy:
prodejní cena
38 Kč
Prodáno 25.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Opičárny
Katalogové č.: 2252783
Vloženo: 8.12.2011
Menu
--