Domů Prodané zboží prodejce PS ART petra skopalova originální BLAHOPŘÁNÍ - Spirála

Buďte originální a využijte tuto jedinečnou nabídku přáníčka pro Vaše blízké ve formě reprodukce originálního obrazu malířky Petry Skopalové. Přáníčko se tak stane originálním a jedinečným dárkem samo o sobě a přinese tak umělecký styl do Vaší každodenní korespondence či obchodního sdělení. Dá se použít i jako velmi originální dárkový certifikát.

Každé přáníčko je přeložené, vrchní strana obsahuje reprodukci obrazu, uvnitř jsou obě strany prázdné bez jakéhokoliv textu - plně k Vaší dispozici - a zadní strana přáníčka obsahuje certifikát díla a copyright autorky Petry Skopalové. 

Díky kvalitnímu digitálnímu tisku na hladký čistě bílý kartový papír je zachována barvitost a živost původního originálního obrazu. Ke každému přáníčku je dodávána bílá poštovní obálka (již zahrnuto v ceně přáníčka). 

Originální geometrická přáníčka jsou vyráběna jen v limitovaném množství, čímž je  i nadále zachována originalita a unikátnost původního uměleckého díla. 

Obraz, který je na tomto blahopřání reprodukován se jmenuje SPIRÁLA.

Blahopřání má rozměr: 14 x 10 cm  (dodání vždy s obálkou)

Barvy:
prodejní cena
44 Kč
Prodáno 9.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: PS ART petra skopalova
Katalogové č.: 5255949
Vloženo: 23.6.2014
Menu
--