Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský cínovaný náhrdelník "Ochránce romantiků"

Tento malý andílek je ochráncem všech romantických a kreativních duší, hudebníků, básníků a umělců vůbec. Má malé, ale statečné srdíčko z jabloneckého skla a je takový rozevlátý, s hlavou stále v oblacích. Přeje si, aby svému nositeli přinesl trošku toho štěstí a inspirace…Určitě by přinesl štěstí i romantické ženě, kdyby si ho nějaká vyhlídla…

Přívěsek ve tvaru malého andílka měří 3 x 3 cm, je zavěšený na kulaté eko-kůži, která je příjemná, měkká, lesklá a krásně černá. Má délku 48 cm (+ 5 cm prodluž. řetízek), zapínání na karabinku.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, s autorským certifikátem, v papírové „pánské“ dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.................................

Všechny moje autorské pánské šperky najdete zde: Kluci a muži.

.

Barvy:
Styl:
romantický
Materiál:
měď
,
cín
,
sklo
,
bižuterní kov
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.10.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7760164
Vloženo: 14.9.2016
Menu
--