Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský dřevěný náhrdelník Mustang

Tento decentní a elegantní pánský náhrdelník tvoří drobné dřevěné jemně lakované válečky 3x4 mm, kovové korálky ve tvaru disků s vroubky, skleněný rokail s kov. efektem, uprostřed krku je broušený korálek z přírodní  bílé perleti. Převládající barva tmavá hnědočervená.

Obvod kolem dokola je 43 cm. Náhrdelník je navlečený na bižuterním pružném vláknu, které je pevné, pružné a těžko se přetrhne (lykra). Pro pohodlné oblékání a po zkušenostech u zákazníků, je ukončen zapínáním na magnetku (dva malé kovové válečky, které dobře drží, povrch platina, bižuterní kov). Magnetické zapínání je malé, ale velice pevné, nemusíte mít žádné obavy ze ztráty náhrdelníku nebo nečekanému rozepnutí.

Na přání mohu zhotovit tento náhrdelník s jiným obvodem. Cena bude stejná, stačí napsat potřebný počet cm (vždy počítám včetně magnetu). Potvrdím a dodám.

--- pokud se vám bílá perla zdá moc výrazná, nabízím zhotovení náhrdelníku se světle hnědou-béžovou perletí stejného tvaru, která je méně nápadná (pošlu fotku, pište předem "dotaz na zboží"). Cena zůstává stejná...---

Všechny korálky jsou pečlivě ručně začištěny, dírky vyhlazené pomocnými nástroji, výrobek neškrábe, je velmi lehký a hodí se pro muže všech věkových kategorií, a to i pro ty náročnější mužské osobnosti.

Pozor na vodu! Dřevěné korálky by mohly po opakovaném namočení později, při vysychání, popraskat.

....................................................

v mé nabídce jsou i varianty náhrdelníků pro dívky, slečny a paní - najdete je zde (klik): Sára  a zde: Valérie, nebo černý uni-sex: Mini-uni. Všechny pánské šperky zde: Kluci a muži.

....................................................

Registr. autorský design (2016), s autorským certifikátem, v "pánské" papírové dárkové krabičce.

....................................................

.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Materiál:
sklo
,
dřevo
,
bižuterní kov
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 5269373
Vloženo: 28.6.2014
Menu
--