Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský dřevěný náhrdelník s tyrkenitem ?Blue Eyes"

Náhrdelník pro Něho, s jeho kouzelnýma modrýma očima .... Nebo možná i pro Ni, která je neobyčejná a nevšední .... nebo je ještě jiná možnost ?

Tento jemný a decentní náhrdelník tvoří drobné dřevěné jemně lakované válečky 3x4 mm, kovové korálky a malé kuličky tyrkenitu (pozn.: tyrkenit je obchodní označení barveného minerálu howlitu nebo magnezitu, v žádném případě se nejedná o pravý šperkový tyrkys, i když je takto často prezentován). Tyrkenit je ovšem velice oblíbený pro svou krásnou barvu.

Obvod kolem dokola, včetně zapínání, je 44 cm. Náhrdelník volně lemuje krk. Navlečeno na pružném vláknu (lykra). Aby nebylo nutné vlákno extrémně natahovat, je náhrdelník zakončený magnetickým zapínáním z bižuterního kovu s kvalitní povrchovou galvanizací (poslední foto). Magnety jsou dostatečně pevně spojené, nemusíte se obávat ztráty náhrdelníku. Magnet může působit i trošku léčivě (podporuje krevní oběh, uvolňuje bolesti). - Na přání zhotovím tento náhrdelník i s jiným obvodem. Pište do poznámky ke zboží v průběhu objednávání. Cena se nemění.

Dřevěné i kovové korálky jsou ručně začištěny, dírky vyhlazené pomocnými nástroji, ostatní komponenty také,  výrobek neškrábe, je velmi lehký a hodí se pro muže všech věkových kategorií. Ovšem slušel by i ženě. Vyšší cena se odvíjí od velkého podílu jemné ruční práce.

Pozor na vodu! Dřevěné korálky by mohly po opakovaném namočení později, při vysychání, popraskat.

Kupujete originální registr. design, v "pánské" papírové dárkové krabičce. Cena krabičky je zahrnuta v poštovném a balném.

Poznámka pod čárou: .......................................................................

v mé nabídce jsou i varianty náhrdelníků pro dívky, slečny a paní - najdete je zde (klik): Sára  a zde: Valérie, nebo černý uni-sex: Mini-uni. Všechny pánské šperky zde: Kluci a muži.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Materiál:
dřevo
,
bižuterní kov
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7230719
Vloženo: 11.3.2016
Menu
--